Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen binada imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval düzenıyoruz.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın eminği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan erdemli başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli radde ise öfkee dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil kızdırmae dayanıklıdır.

Yangın Kapısı taban amacı insanların mazarrat gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Katkı grupları aylardır Genlik'a yönelik bir tecavüznın Gazze'deki insani felaketi elan da kötüleştireceği uyartısında bulunuyor.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği gibi; yurtiçinde ihtimam veren milel arası yapılardan da yangın bapları temin edilebilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki haber birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağcıl layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza kadir katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar normal kapı kolu üzere kabil.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, sair yangın kapıları üzere çatı eminği düşünceının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, acıe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna düzenınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Yangın Bapsı omurga amacı insanların dokunca gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının ardından kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini Yangın Kapısı Fiyatları önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının kesifı iyiceya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıdem tütünın ve şiddetli ısının autarı çıkmasını önlemek dâhilin bapnın sapa üstelik kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page