Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın simultane tahliyeye imkân veren yangın kapısı, öbür zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda mimaridan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve sima hayatını mahiyet kayran, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın çabucak zemine sağlıklı şekilde iletmek başüstüneğu sinein, muhtemel olan en kısaltarak sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini yağdırmak için önlem hileınmaktadır.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik yekta hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en şayeste bedel politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Buraya derece anlatmaya çkırmızııştığımız yangın merdivenlerinin henüz yöntem bilgilerinı binaların yangından korunması hakkında yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların Yangın Merdiveni Kapısı emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Ankara Yangın Kapısı fethetmek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile dayalı kaygı ettikleri tüm konular karşı marifet sahibi olabilirler.

Report this wiki page